Sapa Sports biedt een aantal fysieke pakketten aan, speciaal op maat gemaakt voor bedrijven en particulieren. Om ervoor te zorgen dat u zo efficiënt mogelijk kan trainen, biedt Sapa Sports de training aan op een voorkeurslocatie voor u. Zo is het mogelijk om 1-op-1, met een partner/vriend/collega of met een groep vrienden/collega’s te trainen waar u wilt. Naast de fysieke trainingen zijn er ook mogelijkheden om mentale begeleiding te volgen en een voedingspakket af te sluiten. Mocht de affiniteit met hardlopen hoger liggen, dan zijn de running events wellicht een goede keuze voor u. Wanneer u te weinig tijd heeft om op vaste tijden te trainen, zijn de op maat gemaakte online schema’s misschien wel de beste keuze.

Een fysieke training van Sapa Sports is simpelweg de manier om uw doelstellingen snel, veilig en efficiënt te behalen.

 

PERSONAL TRAINING

Personal training draait niet alleen om wat u wilt bereiken, maar wat u kan bereiken. Gebaseerd op onze brede, universitaire kennis van het menselijk lichaam, stellen we een op maat gemaakt trainingsschema samen. Sapa Sports pusht u tot het maximaal haalbare dat u nooit eerder voor mogelijk had gehouden. Als u uw gezondheid serieus neemt en u gericht, efficiënt en persoonlijk naar uw doel wilt toewerken, is het tijd voor Sapa Sports personal training. Resultaat is gegarandeerd!

Small Group

Sporten is niet iets wat u altijd alleen hoeft te doen. Met een Small Group training is de optie er om in een groep met vrienden of collega’s (2-6 personen) te sporten. Het plezier zal toenemen, waardoor de motivatie zal verbeteren en u het maximale uit uzelf en uit de ander kan halen. U kunt er ook nog geld op besparen door de kosten te delen. Wacht niet langer en daag uw (toekomstige) trainingspartner(s) uit!

Bootcamp 2 Business

Sapa Sports geeft de mogelijkheid om met het bedrijf te sporten. Sapa Sports kenmerkt zich door zijn flexibiliteit door bootcamps te geven op de locatie en tijden die uw bedrijf prefereert. De bootcamps worden gegeven in de buitenlucht en er zal een gezonde variatie aan kracht- en conditie-oefeningen worden afgewisseld, afhankelijk van de doelstelling(en) van de groep. Sapa Sports is geen voorstander van uren trainen, maar van efficiënt trainen. Dat betekent: hard werken in korte tijd. Daarom duurt de bootcamp uiterlijk 60 minuten en zal u met een heerlijk voldaan gevoel naar huis gaan.

Sportspecifiek

Sapa Sports is gespecialiseerd in sportspecifieke trainingen. Of het nu gaat om het verbeteren van stabiliteit, spierkracht, snelkracht en/of maximale kracht, Sapa Sports levert hierin een gebalanceerde opbouw. De oefeningen zijn allen sportspecifiek en worden aangepast naar uw doelstelling. Er wordt een specifieke trainingsmethode ontwikkeld die het best past bij de eisen van de desbetreffende sport. De trainingen worden tussen de vier en de acht weken geperiodiseerd.

WAAROM SAPA FYSIEK?

  • Hoogst opgeleide trainers
  • Het is wetenschappelijk bewezen dat fysieke activiteit de productiviteit, de ergonomie en de vitaliteit verbetert van de werknemers en dus van het bedrijf zelf.
  • Belasting aftrekbaar
TOP